Intervju med lindao.blogg.no/Linda Omsberg.

1. Hva må du ha i livet ditt for å ha det bra?

-For at jeg skal ha et bra liv så trenger jeg personer jeg kan stole på,å som jeg føler meg "komfortabel" med. Det føler jeg har så mye å si for hvordan man har det i hverdagen,at man føler seg trygg og ivaretatt. Jeg trenger også noen mål jeg kan jobbe etter. Det gjør ting mye enklere for meg! Det å vite at jeg har noe å jobbe etter gjør meg motivert,å det gjør at livet mitt blir mye bedre,enn hvis jeg ikke hadde det. Jeg trenger også hundene mine,de er egentlig den viktigste faktoren om jeg skal ha det bra.

2. Hva drømmer du om?

-Jeg drømmer om så mye forskjellig,men jeg kan skrive litt om de drømmene jeg faktisk tror blir sanne,en vakker dag. Jeg drømmer f.eks om å flytte til Kristiansand,Danmark eller LA(på grunn av familie) og jobbe der som lærer. Selv om den ultimate drømme jobben må være å kunne jobbe som gastroenterolog. På grunn av at jeg synes det høres veldig spennende ut ++.

3. Synes du vi i Norge er flinke til å respektere hverandre for de valgene vi tar?

-I forhold til mange andre land så synes jeg Norge har en del å jobbe med. Jeg kan ikke dra alle menneskene som bor her under en kam,men det er MANGE dømmende mennesker som bor her i landet. Jeg personlig synes det blir litt dumt.

4. Hva er det beste du har opplevd?

-Sånn materialistisk så må jeg si at det beste var å få USA tur til 15 års bursdagen min,å reise ned dit å besøke familien min. Utenom det er jeg en person du lett kan gjøre glad og fornøyd,så den beste opplevelsen jeg også har hatt var å få den andre hunden min.

5. 3 ting du MÅ gjøre i løpet av livet?

-Dra oftere til Danmark +andre land, møte Jensen Ackles og dra på roadtrip rundt om i verden.

6. Lever du en positiv livsstil?

-Tja,jeg liker å tro at jeg gjør det iallfall.

7. Har du ett eller flere forbilder? Noen du synes utmerker seg på en positiv måte?

-Jeg har egentlig ikke noe spesielt forbilde. Fram til jeg var rundt 17 år var det Linni Irene Meister som var forbildet mitt,men nå vet jeg ikke helt.

8. Har du noen mål for fremtiden? Store eller små.

-Jeg har mange mål,både store og små. Det er å bli ferdig på høgskolen med gode karakterer+ master. Bli gift og få barn ++.

9. Hva hadde du gjort om du kunne styrt landet for 1 dag?

-Det er så vanskelig å svare på et sånt spørsmål egentlig. Jeg går hele tiden rundt å tenker på ting jeg ville ha gjort annerledes hvis jeg kunne ha styrt,men når jeg skal ordlegge det så blir det vanskeligere. Jeg ville ha innført en ny "rød" dag i kalenderen,å det skulle ha vært en dag hvor alle hadde hedret meg. Datoen skulle vært 8.oktober siden det er min bursdag.

Tusen takk for at du ville stille opp på dette intervjuet Linda. Anbefaler alle om å ta turen innom bloggen: www.lindao.blogg.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emagmagasinet

emagmagasinet

27, Gjøvik

E-mag magasinet gir deg positiv inspirasjon i ulike kategorier. Vi ønsker å engasjere og glede deg hver dag. Kontakt oss på: emag.magasinet@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits