Dating post: Fort i svingene.


Fort i svingene. Har du noen gang møtt noen som har gått veldig fort fram?. Med tanke på dating og ett eventuelt forhold.

Jeg er en person som tar ting VELDIG rolig. Liker ikke å stresse med å bli fort kjent med noen jeg akkurat har møtt eller ikke møtt. Liker å kjenne at jeg har kontrollen. Vel,nå har jeg mistet den. 

Så for noen dager siden så kom jeg i kontakt med en gutt/mann. Jeg kjenner ikke han og han kjenner ikke meg. Jeg tok kontakt fordi han virket som en ålreit fyr. Så,vi utvekslet litt bilder og meldinger. Dagen etter så sier han at jeg kan ringe han. Hjelpes! Allerede tenkte jeg. Han tenkte: Ja,er det så farlig? 

Jeg må si jeg var ganske nervøs for å ringe en ukjent person som jeg aldri har møtt. Tror jeg brukte 1 time for å manne meg opp. Men,det gikk overraskende bra. Så vi avtalte at vi skal møtes om noen dager.

Så snakket vi sammen 2 ganger i går,å han vil møte meg før. Så jeg kjenner jo at jeg blir skikkelig dårlig av dette her. Hva slags person er dette? Som tar så av. Kanskje han er helt gæærn? Hvem vet. 

I hvertfall. Jeg skal møte han i morgen. Å jeg er så nervøs at jeg føler at jeg skal kaste opp når som helst. Han sa at jeg kanskje måtte hilse på moren hans,men får håpe for hans del at det var tull.

Oppdatering kommer i morgen. Er du en person som liker å gå rolig frem? Eller er du av den typen som ønsker å bli fort kjent med noen.

 

4 kommentarer

www.pappatilto89.blogg.no

23.09.2015 kl.10:13

Så utrolig spennende innlegg, gleder meg til å lese del 2 hehe

Med tanke på om å ta ting rolig eller fort det er vel ikke noe fasit på det, det viktigste er at man selv føler man har kontroll og er trygg :)

Stå på, hvem vet kanskje det er mannen i ditt liv :P

Ha en fin dag videre :)

emagmagasinet

23.09.2015 kl.10:43

www.pappatilto89.blogg.no: Tusen takk for det,å det samme til deg:)
Jeg er kanskje begge deler.

Da jeg møtte Terje for 17 år siden var det jeg som var frempå.

Jeg ville møte han igjen dagen etter vi møttes første gang.

Det gikk fort. Han flyttet inn til meg etter en mnd.. Siden har vi holdt sammen..

Lykke til.:)

emagmagasinet

23.09.2015 kl.10:55

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne:
Flott å høre:)

Skriv en ny kommentar

emagmagasinet

emagmagasinet

27, Gjøvik

E-mag magasinet gir deg positiv inspirasjon i ulike kategorier. Vi ønsker å engasjere og glede deg hver dag. Kontakt oss på: emag.magasinet@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits