Tilbake med tanker.

Tok en lang pause fra bloggingen. Måtte finne ut om det var dette jeg egentlig ville bruke mye tid på. Det som er målet med denne bloggen jeg kaller Emag magasinet er at det skal være et magasin på nett med fokus på positivitet. Tips og inspirasjon. Historier.

Om du er trist og lei en dag så skal du kunne føle deg bedre etter å ha vært inne her. Det er målet. Det er jo dette jeg vil. Men å drive med dette tar mye tid. Det er en 100% jobb hvis det skal se ut slik jeg vil. Med mange ulike innlegg hver dag. 

Det er dette jeg vil. Skrive og inspirere dere mennesker. Men,så var det de penga. Som man er så avhengig av for å klare seg. Hadde vi ikke trengt penger så hadde jeg absolutt drevet med dette. Ingen tvil. Jeg ønsker jo at jeg kan tjene penger på dette,men vet at veien dit dessverre er lang. Det tar tid. Så man må bestemme seg,skal man satse på noe man brenner for,å være blakk en periode. Eller skal man ha en jobb hvor en jobb er en jobb,fordi man er avhengig av en inntekt. 

Kunne man ikke ha fått litt for å starte opp med noe nytt? Sånn for å komme igang. Vet det er flere enn meg som kanskje sitter med en drøm,som dessverre blir umulig å gjennomføre på grunn av penger. Det er så kjedelig. Det som også er kjedelig er mangel på jobber. Har sjekket litt rundt den siste tiden,å det er dessverre ikke nok jobber i dette landet for alle. Derfor må flere begynne å følge drømmene. Tørre å satse. 

Så var det det med å finne ut hva man skal starte med,hva som gir en noe. Å ikke minst om det kommer til å gå?

Har du noensinne tenkt på eller har startet opp et firma selv? 4 kommentarer

birdbay

13.10.2015 kl.09:57

Så koselig å se deg igjen:) Har savnet de positive innslagene dine jeg:) Jeg har drevet eget firma, men det var dessverre ikke noe for meg. Det ble litt for mye ansvar. Nå er jeg så heldig at jeg er ansatt et sted hvor jeg stortrives. Men det passer nok for mange å følge drømmen sin:) Ønsker deg en strålene dag videre:)

emagmagasinet

13.10.2015 kl.10:13

birdbay: Så hyggelig å høre:)Ha en super dag du også:)
JA jeg har tenkt, og ja jeg gjorde..)::)

emagmagasinet

13.10.2015 kl.18:50

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Det er bra Vanja:)

Skriv en ny kommentar

emagmagasinet

emagmagasinet

27, Gjøvik

E-mag magasinet gir deg positiv inspirasjon i ulike kategorier. Vi ønsker å engasjere og glede deg hver dag. Kontakt oss på: emag.magasinet@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits