Date Post: Jakten på kjærligheten fortsetter.


Den siste tiden har tatt helt av på denne date fronten. På 4 uker har jeg hatt 3 første dater,med 3 forskjellige menn. Det er ikke dårlig.

I går møtte jeg denne tredje mannen. Spent og nervøs som jeg var møtte jeg opp på denne kafén vi skulle møtes. Jeg hadde absolutt ikke gjort en veldig bra innsats for å se bra ut denne dagen. Hadde litt på følelsen av at dette kom til å gå like dårlig som med de to andre datene mine,derfor så tenkte jeg bare: Er det så farlig. Når vi begynte å snakke så gjorde jeg heller ingen god innsats i å vise meg fra min beste side. Jeg var ærlig,direkte og kanskje litt frekk(pleier da ikke å være det).

Så,når vi sa hade,å skulle gå hvert til vårt så sa han: Sender deg sikkert en snapp i kveld. Haha. Sikkert tenkte jeg. Jeg hadde aldri giddet å sende en snapp til meg selv etter denne daten.

Men joda,han gjorde faktisk det. Rare greier. Når jeg gjør en innsats,pynter meg og prøver å være hyggelig på en date så går det ikke så bra. Men når håret står til alle kanter,og jeg er litt frekk, nei da liker tydeligvis noen meg da.

Han skrev også: Jeg skremte deg vel ikke. Haha. Nei,det var vel heller han som skulle blitt skremt. Men da er han vel ikke så veldig lett å skremme da. 

Fortsettelse følger.... 

8 kommentarer

Storesøstertilsophia

15.10.2015 kl.17:34

Får håpe at du finner lykken 😊 jeg har også vært på en god del dater, ikke lykkes for å si det sånn. Ikke pga av meg, men pga guttene hver gang! Bestemt meg for og ikke stresse. Jeg lar det heller komme naturlig! Da tror jeg at det vil vare også 👍❤️

Ønsker deg en så fin ettermiddag videre!

emagmagasinet

15.10.2015 kl.17:36

Storesøstertilsophia: Ja,det er nok best å ikke stresse så veldig. Tusen takk for det,å håper du også finner en kjempefin gutt snart. Og ha en fortsatt fin ettermiddag du også:)

Storesøstertilsophia

15.10.2015 kl.18:01

Regner med at jeg finner en gutt snart, ganske så lei over å være singel. De guttene som jeg har vært sammen med har bare vært utro og slikt, irriterende og skuffende så det holder! Så håper på å finne en moden gutt snart, som vil slå seg til ro 👍

Tusen takk! 😊❤️

emagmagasinet

15.10.2015 kl.18:10

Storesøstertilsophia: Huff. Det er mange gørre gutter. Du fortjener det beste??

Storesøstertilsophia

15.10.2015 kl.18:13

Så hyggelig av deg å si dette! Varmer meg definitivt ❤️

birdbay

15.10.2015 kl.18:17

Plutselig så dukker han opp vet du:) Den store kjærligheten. Kanskje du bare treffer han på butikken:) Ønsker deg en fin kveld:)

emagmagasinet

15.10.2015 kl.18:26

Storesøstertilsophia: :)

emagmagasinet

15.10.2015 kl.18:27

birdbay: Jada. Plutselig står han der. Tusen takk for det,å ha en riktig fin kveld du også:)

Skriv en ny kommentar

emagmagasinet

emagmagasinet

27, Gjøvik

E-mag magasinet gir deg positiv inspirasjon i ulike kategorier. Vi ønsker å engasjere og glede deg hver dag. Kontakt oss på: emag.magasinet@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits